Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til gutt1981Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til andy1988Profilbildet til AzathothProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til toro60Profilbildet til MartinosloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til VildeeeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til BjoernProfilbildet til nada000Profilbildet til Drul
Profilbildet til godheksaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til i love boysProfilbildet til monique tvProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sluggernProfilbildet til CarrieProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til ChivasProfilbildet til andy1988Profilbildet til JupiterProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Sublime81Profilbildet til toro60

Svensk28

@svensk28
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje