Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Matiine123Profilbildet til hank95Profilbildet til Cato1977Profilbildet til jarlemannProfilbildet til TommybProfilbildet til BillProfilbildet til Siba44Profilbildet til XL KukkProfilbildet til StrazoProfilbildet til SarlimeProfilbildet til staalmannenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Crazy92Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til KimmernProfilbildet til shinY_Profilbildet til XL KukkProfilbildet til afrikarProfilbildet til yanaProfilbildet til Lars80Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AmpriProfilbildet til sweettortureProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SussProfilbildet til Vildeee

Svensk28

@svensk28
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje