Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til bergenm30Profilbildet til beitoProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til shivaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til mindwtoProfilbildet til SherylProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Per SProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MrbigProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til nattrose
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til just myselfProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Ramp78Profilbildet til TuttaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til agderProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Leather-hunk

Svensk28

@svensk28
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje