Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Telemann88Profilbildet til latino123Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til krsflortProfilbildet til kennedy85Profilbildet til YouwishProfilbildet til RantazticProfilbildet til SvetikProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ZizouProfilbildet til AlekProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Kalle2Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til sexognytelse
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til AjscreamProfilbildet til vanosm52Profilbildet til BillProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til claireProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AndiiProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til kennedy85Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til På_søk

Svensk28

@svensk28
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje