Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til JimBodenProfilbildet til LathamsProfilbildet til jan50Profilbildet til CharlesProfilbildet til ShineProfilbildet til StaaleProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til losamantesProfilbildet til Hemne72Profilbildet til dia***Profilbildet til AlexanderProfilbildet til DragongirlProfilbildet til BittenProfilbildet til halloisProfilbildet til Uerfaren
Profilbildet til chipProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til qwerty19Profilbildet til NjordProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til KWGProfilbildet til h_frodeProfilbildet til superteddProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til LatexmannProfilbildet til talkmanProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til urokraake

Svensk28

@svensk28
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje