Profilbildet til bwillyProfilbildet til No StringsProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Roger84Profilbildet til JærguttenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til freaky2Profilbildet til trannyboyProfilbildet til elghodeProfilbildet til ReidarProfilbildet til ellenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til chipProfilbildet til Geirern92Profilbildet til hotfish
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Joey77Profilbildet til EscobarProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til JavhaxProfilbildet til AlesioProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Lenaa23

Svensk28

@svensk28
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje