Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til petrus1956Profilbildet til CleoProfilbildet til two-playfulProfilbildet til TheMissProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til TearyProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Donatello21Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til LadysmanProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jannis25Profilbildet til No StringsProfilbildet til Ready4fun
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til naitsProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til LadysmanProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KatherineProfilbildet til kmfantProfilbildet til BillProfilbildet til Mossing34Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til JiJiProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Haakon92

Svensk28

@svensk28
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje