Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til trannyboyProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Oslo27Profilbildet til TheMissProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til synnyProfilbildet til jente2011Profilbildet til OdinProfilbildet til mizzyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til **Wanja
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til godsg1Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til BiparProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til gutt1981Profilbildet til AnetteleProfilbildet til talkmanProfilbildet til BrumProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Freddyfe

Svensk28

@svensk28
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje