Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til OsloG21Profilbildet til RememBr83Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til ExodiaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BillProfilbildet til akane21Profilbildet til pia1975Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HardRockProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NallexyProfilbildet til ErogenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til poffen

Svensk28

@svensk28
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svensk28:Disse profilene har Svensk28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje