Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til LarsnProfilbildet til Trappani89Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til harepusenProfilbildet til KongenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til DorransProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til joniProfilbildet til Fineline
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SakoProfilbildet til NordlandProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til LululuuProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til BjoernProfilbildet til NallexyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til stuve92Profilbildet til ZupaMann

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje