Profilbildet til RomeoProfilbildet til naitsProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SupermannProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til englevingerProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til MolliProfilbildet til JustinProfilbildet til knny88Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til LærerenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til hawe35Profilbildet til AlekProfilbildet til sluggernProfilbildet til LangbeinProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til joniProfilbildet til toro60Profilbildet til petrus1956Profilbildet til vigdis 48

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje