Profilbildet til DrulProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til MusashiProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til vekten75Profilbildet til colargolProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SiljeProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AskimMannProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NannaProfilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til AskimMannProfilbildet til SuzProfilbildet til bakerProfilbildet til MortenBProfilbildet til TigerProfilbildet til ValeriaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til kennethProfilbildet til ElinesProfilbildet til zailoProfilbildet til Solros72Profilbildet til ChivasProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til dp72Profilbildet til Davinci

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje