Profilbildet til KaisaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til ballderProfilbildet til snirlenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til NannaProfilbildet til Huldra89Profilbildet til beitoProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til buskerudProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MandrakeProfilbildet til MariusProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MellaKristin
Profilbildet til simonaProfilbildet til troendern93Profilbildet til LatexmannProfilbildet til nina1992Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til xtrProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til StaaleProfilbildet til KjellarProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KosMusProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til bait69Profilbildet til Plu2

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje