Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Ready4funProfilbildet til monique tvProfilbildet til MortenBProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til FreshnessProfilbildet til westpar76Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til charlotee23Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Joey77Profilbildet til DjeimiProfilbildet til NataProfilbildet til Ruien
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til swedmanProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til OralProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til nord88Profilbildet til LenemorProfilbildet til SupermannProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til DavinciProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Angel4uProfilbildet til jonas93

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje