Profilbildet til jan50Profilbildet til NyssaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ExosProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Reina21Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til windel999Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til NallexyProfilbildet til bakerProfilbildet til fintpar
Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til pitt76Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til LatexfunProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til IronheartProfilbildet til pia1975Profilbildet til SjtProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til afrikarProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til stian93Profilbildet til jenandProfilbildet til Joachim*Profilbildet til sjøkjeks

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje