Profilbildet til agderProfilbildet til FreshnessProfilbildet til wille455Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AyakachanProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SupermannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til NallexyProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MannValdresProfilbildet til JM28Profilbildet til søker sexProfilbildet til DrulProfilbildet til Skeva91
Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Solros72Profilbildet til Par på camProfilbildet til KvinnenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Telemann88Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til komigje69Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Androx0Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til shinY_

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje