Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Lez 40Profilbildet til AvalonProfilbildet til BrumProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til geddimannProfilbildet til GiggSProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til PussiProfilbildet til Mandal37
Profilbildet til HazeProfilbildet til toro60Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Difference___Profilbildet til swedmanProfilbildet til NettstedetProfilbildet til sexworker202Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til sølProfilbildet til *Punky*Profilbildet til cat68Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til stian93Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til StorMørkKuk

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje