Profilbildet til Joey77Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til AngelManProfilbildet til SadominatorProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Klara31Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ReidarProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Lamatryne
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til TheReaderProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til 2KosProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til andy1988Profilbildet til IngunnProfilbildet til bergen89Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til sisunorProfilbildet til MeeowProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til JosepProfilbildet til Stuker\'n

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje