Profilbildet til SoffiProfilbildet til MannValdresProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til EscobarProfilbildet til Par på camProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Mass SageProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Plu2Profilbildet til claireProfilbildet til InnlandetProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Svetik
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til engenanjaProfilbildet til fadedProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til knny88Profilbildet til Tara84Profilbildet til Difference___Profilbildet til trisvikProfilbildet til jens41Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til mindwtoProfilbildet til TommybProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til !BK5dude34!

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje