Profilbildet til NjordProfilbildet til StaaleProfilbildet til freaky2Profilbildet til ArielProfilbildet til GeiriProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til solaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til TingTongProfilbildet til runAProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til GjøvikKvinne
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til MaykieProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Telemann88Profilbildet til LokerProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AyakachanProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Soffi

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje