Profilbildet til TempenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til trond`enProfilbildet til røyskattaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til GogT1971Profilbildet til AmpriProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til agderProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til m52aProfilbildet til gutten
Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til windel999Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til vesle 43Profilbildet til johnrunProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Klara31Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SoffiProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til OpplandsM, voksen

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje