Profilbildet til Plu2Profilbildet til 59modellProfilbildet til Lill17Profilbildet til TabbeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til CharlesProfilbildet til dp72Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AyakachanProfilbildet til På_søkProfilbildet til MannValdresProfilbildet til zeth
Profilbildet til AmpriProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til LeneaProfilbildet til TearyProfilbildet til HommeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til bakerProfilbildet til SherylProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DavinciProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje