Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til XjanneProfilbildet til krsflortProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til bwillyProfilbildet til BluwProfilbildet til LululuuProfilbildet til JontassProfilbildet til bunnyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til windel999Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Ingegard
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ZeroProfilbildet til Cd28Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til KiwienProfilbildet til eddi1000Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Natasha93Profilbildet til bergenm30Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Ganjalf21

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje