Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Kate WProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til love one anotherProfilbildet til L_KProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til snirlenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NjordProfilbildet til Zax
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til RJProfilbildet til Klara31Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Alexander44Profilbildet til LululuuProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Jan46Profilbildet til NjordProfilbildet til Haakon92Profilbildet til LåtteProfilbildet til Ninna

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje