Profilbildet til Jan46Profilbildet til ElleseusProfilbildet til BBW28Profilbildet til Cd28Profilbildet til Lill17Profilbildet til ElyProfilbildet til sola50Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til simonaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ArousalProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til shado33
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til leandroProfilbildet til NightdiverProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til 59modellProfilbildet til Alexander44Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TingTongProfilbildet til TheRose49Profilbildet til m52aProfilbildet til temptation

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 10 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje