Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til faithProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TingTongProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til shivaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AfroManProfilbildet til MedusaProfilbildet til babybooProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til nada000Profilbildet til søker sexProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til foresterProfilbildet til parivestProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til SammiProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til XenaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Klara31Profilbildet til Reina21Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til testomanProfilbildet til Angrybean

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje