Profilbildet til Tony21Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til dewill77Profilbildet til HexaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MaykieProfilbildet til BotanicalProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til GiggSProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Cleo
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til lalaparProfilbildet til naitsProfilbildet til ManimalProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BottomProfilbildet til ballderProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SjtProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til leandroProfilbildet til TengilProfilbildet til PhenrikProfilbildet til zethProfilbildet til Humlevatn

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sverre89

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje