Profilbildet til Leto78Profilbildet til LathamsProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til DonGrisProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til pytagorasProfilbildet til kinky667Profilbildet til BergenoProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til TheMissProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til blaithinProfilbildet til oslobiffen
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til sisunorProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til orro75Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til zailoProfilbildet til Kate WProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til XenaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ReidarProfilbildet til RantazticProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Ninna

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sverre89

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje