Profilbildet til FinelineProfilbildet til BadboyProfilbildet til sweettortureProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til DionysusProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til komigje69Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Nic94Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til ShjalomProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til AngelManProfilbildet til knny88Profilbildet til Ruien
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til harepusenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til sølProfilbildet til RockDudeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BiparProfilbildet til dia***Profilbildet til Matiine123Profilbildet til LangbeinProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Floppa1

sverre89

@sverre89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sverre89:Disse profilene har sverre89 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sverre89

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje