Profilbildet til NataProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Solros72Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sisunorProfilbildet til RantazticProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til bunnyProfilbildet til skurk3Profilbildet til BabyWProfilbildet til SammiProfilbildet til Lill17
Profilbildet til monique tvProfilbildet til MidasProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til guttenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til RixnProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til SkårnesProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Lathams

Svetik

@svetik
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svetik:Disse profilene har Svetik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje