Profilbildet til sluggernProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Merethe21Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til agderProfilbildet til SjtProfilbildet til BistvgProfilbildet til northkickProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til sexognytelse
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SoffiProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til halloisProfilbildet til simonaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til SimProfilbildet til Just4youProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Slave g23Profilbildet til latex66Profilbildet til AndyrjProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til sverre89

Svetik

@svetik
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svetik:Disse profilene har Svetik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje