Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ElyProfilbildet til dewill77Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SammiProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til IntrMannProfilbildet til NåProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SylvesterProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til kenneth
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NyssaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Plu2Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til halloisProfilbildet til zethProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til sølProfilbildet til ZeroProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BrumProfilbildet til NowheremanProfilbildet til pytagoras

Svetik

@svetik
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svetik:Disse profilene har Svetik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje