Profilbildet til CindyCDProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SammiProfilbildet til Per SProfilbildet til dia***Profilbildet til Mr.XProfilbildet til BBW28Profilbildet til ArousalProfilbildet til ExosProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til TabbeProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til bergen89Profilbildet til HighEndSub
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Singel49Profilbildet til shivaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Angel84Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Lars80Profilbildet til KimmernProfilbildet til LatexmannProfilbildet til zethProfilbildet til MissyMooProfilbildet til CrossOda

Svetik

@svetik
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svetik:Disse profilene har Svetik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje