Profilbildet til fridafridaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til virtuveProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til simonaProfilbildet til maler.nProfilbildet til .tvliseProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MikeProfilbildet til solaProfilbildet til JontassProfilbildet til PussiProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til karlaaProfilbildet til synny
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til afrikarProfilbildet til DjeimiProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til mann oslProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til nada000Profilbildet til godsg1Profilbildet til windel999Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Thea92Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Modesty56Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til jente2011
  • 2 år, 12 måneder siden

    Oral

    Oral endret profilbildet sitt 2 år, 12 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje