Profilbildet til karlaaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MortenBProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til freaky2Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Matiine123Profilbildet til AnMy99Profilbildet til GeiriProfilbildet til KosMusProfilbildet til jente2011
Profilbildet til TengilProfilbildet til TordenspydProfilbildet til VictorProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NeonProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til StaaleProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til dewill77Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til EmoDoll Kari

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje