Profilbildet til ThomasassProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TingTongProfilbildet til Cd28Profilbildet til Latex50Profilbildet til Floppa1Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til talkmanProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ZaxProfilbildet til latex66Profilbildet til norseman9Profilbildet til Løvejenta
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til DragongirlProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til jannis25Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til CleoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til eddi1000Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Jan46Profilbildet til SylvesterProfilbildet til mizzyProfilbildet til Unggutten98

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje