Profilbildet til nina1992Profilbildet til Stine1986Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til GoldenProfilbildet til RomeoProfilbildet til runAProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til LokerProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til blaithinProfilbildet til Anne72Profilbildet til KjellarProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til troendern93
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til DrulProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Reisende40Profilbildet til carogirlProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til moss73Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til TingTongProfilbildet til dewill77Profilbildet til *Punky*

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje