Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MikeProfilbildet til Niko9Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til BecksProfilbildet til vickycdProfilbildet til NannaProfilbildet til babybooProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til dp72
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til CdrypaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til bby123Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til sølProfilbildet til latex66Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LissaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til ElviraProfilbildet til OppeiNord

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 4 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje