Profilbildet til DorransProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til RAPID4Profilbildet til sweettortureProfilbildet til windel999Profilbildet til ToremannProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Niko9Profilbildet til petzlProfilbildet til troendern93Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til norseman9Profilbildet til KristiansenProfilbildet til vickycdProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MeeowProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Helene89Profilbildet til søker sexProfilbildet til davidandreProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til NettstedetProfilbildet til BBW28Profilbildet til Avalon

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje