Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til L_KProfilbildet til No StringsProfilbildet til CalaDorProfilbildet til freaky2Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til SpindelProfilbildet til RJProfilbildet til Julie00Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Kate WProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til BBW28
Profilbildet til MarwinProfilbildet til lovebbwProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MissMProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til *Punky*Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Bimann43Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Kas=)

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje