Profilbildet til EscobarProfilbildet til LadyStarProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til RosjerProfilbildet til MrbigProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til bad666boyProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til hgsd1Profilbildet til NannaProfilbildet til oslokosProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Reina21
Profilbildet til Just4youProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BadboyProfilbildet til CharlesProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KosMusProfilbildet til testomanProfilbildet til mizzyProfilbildet til dogbayProfilbildet til shivaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til NåProfilbildet til Latex44

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 4 måneder, 2 uker siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje