Profilbildet til LissaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til YouwishProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ArousalProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til BBW28Profilbildet til runAProfilbildet til TearyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ManimalProfilbildet til shaftyProfilbildet til xantippe
Profilbildet til Lill17Profilbildet til EscobarProfilbildet til No StringsProfilbildet til freezinProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til synnyProfilbildet til sola50Profilbildet til .LisetvProfilbildet til NinnaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Haakon92Profilbildet til harepusenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til AngelManProfilbildet til Lars80

Oral

@swddws
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oral:Disse profilene har Oral besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Oral

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje