Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MortenBProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til TordenspydProfilbildet til IngunnProfilbildet til Par på camProfilbildet til røyskattaProfilbildet til SvetikProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til jeanettek
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Siba44Profilbildet til karlaaProfilbildet til BjoernProfilbildet til BillProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sluggernProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til talkmanProfilbildet til BiparProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til kennethProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AzathothProfilbildet til Culprate

Swededarter

@swededarter
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Swededarter:Disse profilene har Swededarter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje