Profilbildet til KatherineProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til stuve92Profilbildet til petzlProfilbildet til JosepProfilbildet til AvalonProfilbildet til BergenoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Ready4funProfilbildet til uzi69Profilbildet til ShjalomProfilbildet til MatteStProfilbildet til freezin
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til pierceddickProfilbildet til TabbeProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til staalmannenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Sublime81Profilbildet til krsflortProfilbildet til bergen89Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til rikkeintim

Swededarter

@swededarter
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Swededarter:Disse profilene har Swededarter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje