Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til SnæxProfilbildet til BotanicalProfilbildet til carogirlProfilbildet til jonas93Profilbildet til KvinnenProfilbildet til BergenoProfilbildet til xantippeProfilbildet til TorolavProfilbildet til BillProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Arousal
Profilbildet til bwillyProfilbildet til SakoProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til AndroidProfilbildet til Nic94Profilbildet til Ramp78Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ballderProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til geddimannProfilbildet til Roger84Profilbildet til norseman9Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Difference___

Swededarter

@swededarter
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Swededarter:Disse profilene har Swededarter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje