Profilbildet til LululuuProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til dp72Profilbildet til NåProfilbildet til Kate WProfilbildet til krsflortProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MrVoldProfilbildet til RJProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til orro75Profilbildet til El DiabloProfilbildet til geddimann
Profilbildet til buskerudProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til latino123Profilbildet til MehtevasProfilbildet til xtrProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Just4youProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Natasha93Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Satzumi213

Swededarter

@swededarter
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Swededarter:Disse profilene har Swededarter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje