Profilbildet til MissyMooProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Par på camProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til karlaaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MolliProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MissMProfilbildet til OralProfilbildet til temptation
Profilbildet til Joey77Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Latex44Profilbildet til buskerudProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til englevingerProfilbildet til LenemorProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til skurk3Profilbildet til sweden boyProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Siba44Profilbildet til SwededarterProfilbildet til sandnes-par

sweden boy

@sweden-boy
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweden boy:Disse profilene har sweden boy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje