Profilbildet til latino123Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til pia1975Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til bakerProfilbildet til LeneaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LadyStarProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til veilchenProfilbildet til SherylProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til RomeoProfilbildet til fintparProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til StaaleProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Kas=)Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Par.Stange Hun

!!sweetie

@sweetie
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje