Profilbildet til ExosProfilbildet til babybooProfilbildet til Natasha93Profilbildet til pierceddickProfilbildet til veilchenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til TuttaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til davidandreProfilbildet til two-playful
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NeonProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til AmpriProfilbildet til TuttaProfilbildet til Nyssa

!!sweetie

@sweetie
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje