Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til leandroProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til knny88Profilbildet til AnetteleProfilbildet til InsomniaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TearyProfilbildet til MariusProfilbildet til kennethProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til northkick
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sola50Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Angel4uProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KospieProfilbildet til *Punky*Profilbildet til troendern93Profilbildet til NeonProfilbildet til CharlesProfilbildet til stian93Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Roger84Profilbildet til golfbearProfilbildet til Drul

!!sweetie

@sweetie
aktiv 4 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje