Profilbildet til beitoProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til veilchenProfilbildet til YongProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MusashiProfilbildet til virtuveProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Lica89Profilbildet til apeeassProfilbildet til UerfarenProfilbildet til bakerProfilbildet til Lenaa23
Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LizzyProfilbildet til pitt76Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til apeeassProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ScorpionProfilbildet til KatherineProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til henrkjarProfilbildet til afrikarProfilbildet til Botanical

!!sweetie

@sweetie
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje