Profilbildet til ballderProfilbildet til OralProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MrbigProfilbildet til SamehadaProfilbildet til shinY_Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til naitsProfilbildet til mann oslProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til KosMusProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til BottomProfilbildet til Linda_25Profilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til vickycdProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til nord88Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til StavangerProfilbildet til LatexleahProfilbildet til faithProfilbildet til Latex44Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til hotno

!!sweetie

@sweetie
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje