Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NallexyProfilbildet til CleoProfilbildet til KjellarProfilbildet til ToyenProfilbildet til IngegardProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Grom87Profilbildet til MidasProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til InnlandetProfilbildet til par3427Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NordlandProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til beitoProfilbildet til IngunnProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til XjanneProfilbildet til knny88Profilbildet til Ramp78Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til mannstavanger

!!sweetie

@sweetie
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje