Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AngelManProfilbildet til shinY_Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MissMProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til kjelli77Profilbildet til miss76Profilbildet til jenandProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til virtuve
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til hotnoProfilbildet til StrazoProfilbildet til Slappen72Profilbildet til komigje69Profilbildet til DragongirlProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til cat68Profilbildet til par3427Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til AskimMannProfilbildet til mann oslProfilbildet til MatteStProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

!!sweetie

@sweetie
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje