Profilbildet til ChrisCProfilbildet til bby123Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til kennethProfilbildet til DrulProfilbildet til RubberkingProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til orphansProfilbildet til harepusenProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Klar 79
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RomeoProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til talkmanProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SKubrickProfilbildet til slaviProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til trond`enProfilbildet til Angel84Profilbildet til Golden Brown Oslo
 • 4 år, 7 måneder siden

  !!sweetie

  !!sweetie Posted an update in Hjelp 4 år, 7 måneder siden

  hva har jeg blitt banna for? jeg har ikke jort noe galt….kan ikke nickene bannes i stede for ip adressen? så slipper dobbelt bann….

  • Goldi!! 4 år, 7 måneder siden

   virke som bruker er banna,ikke ip

   • !!sweetie 4 år, 7 måneder siden

    hvorfor har jeg blitt banna da? har jo ikke vert inne no særli i helga….

    • **Mrs.Mathea 4 år, 7 måneder siden

     jeg bannet først nick, så overholdt han ikke bannen. og dette vet han, derfor bannet jeg ipen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje