Profilbildet til Siba44Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Erik1337Profilbildet til ElleseusProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til KatherineProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SvetikProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til superteddProfilbildet til shivaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Shjalom
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TommybProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til RonnProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til dewill77Profilbildet til akane21Profilbildet til LangbeinProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til AsveigProfilbildet til StrazoProfilbildet til sisunor

!!sweetie

@sweetie
aktiv 5 timer, 55 minutter siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje