Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ExodiaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ElinesProfilbildet til babybooProfilbildet til JavhaxProfilbildet til jens41Profilbildet til XL KukkProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til xantippeProfilbildet til bunnyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til j18elverumProfilbildet til LissaProfilbildet til KosMusProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til KvastenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Haakon92Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til kaiasoProfilbildet til NordlandProfilbildet til mark04Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Lez 40Profilbildet til KittyCat29

!!sweetie

@sweetie
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje