Profilbildet til NannaProfilbildet til dogbayProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til kennethProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til OpplandsM, voksen
Profilbildet til dogbayProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NannaProfilbildet til kennethProfilbildet til Runo_Drammen

!!sweetie

@sweetie
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje