Profilbildet til TabbeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til jente2011Profilbildet til NåProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til nattroseProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til westpar76Profilbildet til vekten75Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til fridafridaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SimProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til kennethProfilbildet til SportoguyProfilbildet til På_søkProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MissProfilbildet til TengilProfilbildet til vekten75Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Niko9

!!sweetie

@sweetie
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 52 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 52 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje