Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BottomProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til nattroseProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Plu2Profilbildet til komigje69Profilbildet til LokerProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Reina21Profilbildet til JustinProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til LissaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til colargolProfilbildet til NannaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til trond`enProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til kennethProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.

!!sweetie

@sweetie
aktiv 4 dager, 1 time siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 37 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 37 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje