Profilbildet til RonnProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Flekka18Profilbildet til talkmanProfilbildet til BullseyeProfilbildet til bbck osloProfilbildet til StianProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til buskerudProfilbildet til TingTongProfilbildet til sluggernProfilbildet til MM77Profilbildet til NallexyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til davidandre
Profilbildet til karlaaProfilbildet til BillProfilbildet til sisunorProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til GeiriProfilbildet til babybooProfilbildet til ManimalProfilbildet til bergen89Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Tyber30Profilbildet til IngunnProfilbildet til BBW28Profilbildet til BittenProfilbildet til MannValdres

!!sweetie

@sweetie
aktiv 3 dager, 4 timer siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!!sweetie

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje