Profilbildet til KristiansenProfilbildet til L_KProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AlexsProfilbildet til MehtevasProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til nelg90Profilbildet til Androx0Profilbildet til BadboyProfilbildet til leandro
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til AlexsProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til apeeassProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ballderProfilbildet til shivaProfilbildet til akane21Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Cd28

!!sweetie

@sweetie
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt !!sweetie:Disse profilene har !!sweetie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

!!sweetie

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje