Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til brollProfilbildet til Hilde79Profilbildet til westpar76Profilbildet til cat68Profilbildet til Stine1986Profilbildet til SuzProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ArielProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MariusProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til just myselfProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til westpar76Profilbildet til carogirlProfilbildet til sola50Profilbildet til VictorProfilbildet til OralProfilbildet til jente2011Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til maler.nProfilbildet til orro75Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til OsloG21Profilbildet til LissaProfilbildet til vickycd

sydvest m48

@sydvest-m48
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Hei,her skjer det lite ;-( Vis
Disse profilene har besøkt sydvest m48:Disse profilene har sydvest m48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje