Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Floppa1Profilbildet til englevingerProfilbildet til ole322Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til RantazticProfilbildet til Haakon92Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til NyssaProfilbildet til superteddProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BrumProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LærerenProfilbildet til skurk3Profilbildet til Andersen89
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til nord88Profilbildet til trond`enProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Kate WProfilbildet til Leto78Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til AnetteleProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ElyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Tomas89bergen

sydvest m48

@sydvest-m48
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Hei,her skjer det lite ;-( Vis
Disse profilene har besøkt sydvest m48:Disse profilene har sydvest m48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje