Profilbildet til shado33Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Joachim*Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TabbeProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KvastenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til fintparProfilbildet til bwillyProfilbildet til hotnoProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til freaky2Profilbildet til Galloper1989
Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BadboyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til AzathothProfilbildet til henrkjarProfilbildet til JupiterProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til SpindelProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Torill1979

sydvest m48

@sydvest-m48
aktiv 4 år, 1 måned siden
Hei,her skjer det lite ;-( Vis
Disse profilene har besøkt sydvest m48:Disse profilene har sydvest m48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje