Profilbildet til kmfantProfilbildet til ErogenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til DavinciProfilbildet til urokraakeProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til jens41Profilbildet til TearyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BottomProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til pierceddickProfilbildet til **WanjaProfilbildet til StavangerProfilbildet til shinY_Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til L_KProfilbildet til Slave g23Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Telemann88Profilbildet til beitoProfilbildet til Angrybean

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje