Profilbildet til TigerProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til bwillyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til mann oslProfilbildet til MeeowProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ElleseusProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til sexognytelse
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til JupiterProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til LenemorProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til xtrProfilbildet til GeiriProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Mossing34Profilbildet til SjtProfilbildet til Tyber30Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til sandnes-par

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje