Profilbildet til ballderProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til sanjaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til ArconadaProfilbildet til HazeProfilbildet til IngunnProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til julieProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MusashiProfilbildet til mann oslProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Crazy92Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til MikeProfilbildet til SakoProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Kate WProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til OralProfilbildet til Olavsen

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje