Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til KiwienProfilbildet til ElviraProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til kinky667Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til colargolProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til godheksaProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Leto78Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Lars80
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til apeeassProfilbildet til YongProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Fin g30Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BottomProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til knny88Profilbildet til RJProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Rapper.1

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje