Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til par_30Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MannValdresProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til CalaDorProfilbildet til RockDudeProfilbildet til sluggernProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til jarlemannProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til plusSProfilbildet til j18elverumProfilbildet til MartinosloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til FreshnessProfilbildet til RogermadsProfilbildet til SvetikProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Mass SageProfilbildet til skurk3

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje