Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til windel999Profilbildet til KjellarProfilbildet til xdresserProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til gutt1981Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SupermannProfilbildet til SherylProfilbildet til @nn@
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til angelica96Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til GiggSProfilbildet til BiparProfilbildet til AzathothProfilbildet til VigdisProfilbildet til JustinProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til losamantesProfilbildet til Fin g30Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MiaBella

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje