Profilbildet til YongProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til oslokosProfilbildet til lekenergodProfilbildet til XjanneProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til latexthingProfilbildet til davidandreProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til angelica96
Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til RockDudeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til shivaProfilbildet til bby123Profilbildet til elghodeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til ZeroProfilbildet til AlekProfilbildet til Floppa1Profilbildet til shinY_Profilbildet til mrtoreProfilbildet til knny88

Sylvester

@sylvester
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje