Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til dewill77Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til jannis25Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til PSYllonProfilbildet til engenanjaProfilbildet til JosepProfilbildet til HommeProfilbildet til Mizzy
Profilbildet til AlekProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til XL KukkProfilbildet til temptationProfilbildet til KarinagayProfilbildet til freaky2Profilbildet til Oslo27Profilbildet til LenemorProfilbildet til xantippeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Bra fyr 44 Oslo

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje