Profilbildet til parivestProfilbildet til Angel4uProfilbildet til shado33Profilbildet til Geirern92Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Just4youProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til simonaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til DorransProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til plusSProfilbildet til nada000Profilbildet til ak00nProfilbildet til testomanProfilbildet til Lez 40Profilbildet til AinaCdProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til naitsProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til davidandreProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til windel999Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Rapper.1

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje