Profilbildet til ManimalProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KennethR88Profilbildet til staalmannenProfilbildet til VictorProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til BadboyProfilbildet til bakerProfilbildet til skurk3Profilbildet til RubberkingProfilbildet til sluggernProfilbildet til Andii
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til NallexyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jonas93Profilbildet til Kate WProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til vekten75Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til JiJiProfilbildet til Lill17Profilbildet til ZizouProfilbildet til EvensProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til TheRose49

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje