Profilbildet til KjellarProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Alexander44Profilbildet til mark04Profilbildet til Oslo27Profilbildet til bbck osloProfilbildet til DorransProfilbildet til PlatinumProfilbildet til trond`enProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til IronheartProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Rixn
Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ZeroProfilbildet til vekten75Profilbildet til petzlProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NeonProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til solaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til miss76Profilbildet til xantippeProfilbildet til slaviProfilbildet til Handyman31Profilbildet til mrroyal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje