Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til fintparProfilbildet til stian93Profilbildet til HardRockProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til StavangerProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til ReidarProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til XenaProfilbildet til jan50Profilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til superteddProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til BBW28Profilbildet til DodraugenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til bait69Profilbildet til JontassProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Oslo27Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ElleseusProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til fintpar

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje