Profilbildet til KvastenProfilbildet til joniProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BottomProfilbildet til SwededarterProfilbildet til CalaDorProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til RogermadsProfilbildet til bergen89Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til røyskattaProfilbildet til RockDudeProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til AlexsProfilbildet til Natasha93Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Flekka18Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til shivaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til GiggSProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MartinosloProfilbildet til skurk3

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje