Profilbildet til jonas93Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til blaithinProfilbildet til BittenProfilbildet til BillProfilbildet til sjømannProfilbildet til AnetteleProfilbildet til RixnProfilbildet til JimBodenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SakoProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til DrømmeMann
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til BluwProfilbildet til trond`enProfilbildet til TommybProfilbildet til SportoguyProfilbildet til OralProfilbildet til fadedProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til babybooProfilbildet til JustinProfilbildet til apeeassProfilbildet til Angel4uProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Per SProfilbildet til Gutt 94

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje