Profilbildet til Torill1979Profilbildet til chipProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Lill17Profilbildet til afrikarProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til coolchic101Profilbildet til GoldenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til runA
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Sublime81Profilbildet til På_søkProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til talkmanProfilbildet til ChivasProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til zethProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MatteStProfilbildet til No StringsProfilbildet til PsykiskTerrorMann33

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje