Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til stor pungProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Siba44Profilbildet til jarlemannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TearyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til PhenrikProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til i love boysProfilbildet til Culprate
Profilbildet til Cd28Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SimProfilbildet til godheksaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Hemne72Profilbildet til sportfuckProfilbildet til BittenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til monique tvProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Joey77Profilbildet til røyskatta

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje