Profilbildet til godsg1Profilbildet til afrikarProfilbildet til SnæxProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til simonaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BecksProfilbildet til sølProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Zuurie2
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til RogermadsProfilbildet til nada000Profilbildet til Klara31Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til solaProfilbildet til snirlenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til gameroslProfilbildet til DavinciProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til naitsProfilbildet til Lez 40Profilbildet til MikeProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Andyrj

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje