Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til blaithinProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til brollProfilbildet til testomanProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til xtrProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til nina1992Profilbildet til FinelineProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til RememBr83Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Grom87Profilbildet til dewill77Profilbildet til trond`enProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til krsflortProfilbildet til solaProfilbildet til ingoladProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MaykieProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AfroManProfilbildet til Anettele

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje