Profilbildet til fadedProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LathamsProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til someboyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til petrus1956Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til RememBr83Profilbildet til SimProfilbildet til sølProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ole322Profilbildet til Leto78Profilbildet til OdinProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til MissyMooProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Flekka18Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DionysusProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Niko9Profilbildet til guttenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til just myselfProfilbildet til HardRock

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje