Profilbildet til miss76Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til DrYvilProfilbildet til synnyProfilbildet til SpindelProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Helene89Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BottomProfilbildet til westpar76Profilbildet til MartinosloProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til charlotee23
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til DorransProfilbildet til jan50Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til henrkjarProfilbildet til BadboyProfilbildet til Osl38Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MikeProfilbildet til Joachim*Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Sim

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje