Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Kate WProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til joniProfilbildet til NåProfilbildet til Torill1979Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til L_KProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til westpar76Profilbildet til RosjerProfilbildet til ArconadaProfilbildet til bakerProfilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til JiJiProfilbildet til OdinProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til AngelManProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til VictorProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til silverProfilbildet til synnyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SylvesterProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til bergen89Profilbildet til jens41Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Dotto81

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Forumsvar Lagt Inn

Denne brukeren har ikke svart på noen temaer.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje