Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til JavhaxProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til HexaProfilbildet til ChivasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til RogermadsProfilbildet til mark04Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ArielProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til shado33Profilbildet til HebroProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Nyssa
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til OralProfilbildet til lalaparProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til vanosm52Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MissyMooProfilbildet til StaaleProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sola

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje