Profilbildet til RememBr83Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til AlexsProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KosMusProfilbildet til sabriinaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til johnrunProfilbildet til BistvgProfilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til coolchic101Profilbildet til sanjaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til LululuuProfilbildet til StaaleProfilbildet til NataProfilbildet til jannis25Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Kate WProfilbildet til Crazy92Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ingoladProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BjoernProfilbildet til Thea92

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje