Profilbildet til SupermannProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til RantazticProfilbildet til CulprateProfilbildet til AlesioProfilbildet til Oslo27Profilbildet til NeonProfilbildet til cat68Profilbildet til KjellarProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til TordenspydProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Reina21Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til JM28Profilbildet til talkman
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til TorolavProfilbildet til JaNuSProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Joey77Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ExosProfilbildet til vesle 43Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MehtevasProfilbildet til LåtteProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til !BK5dude34!

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 timer, 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 timer, 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje