Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til bwillyProfilbildet til elghodeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Thea92Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Jan46Profilbildet til GeiriProfilbildet til L_KProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til DragongirlProfilbildet til wille455Profilbildet til BBW28
Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til temptationProfilbildet til DonGrisProfilbildet til faithProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til YouwishProfilbildet til BecksProfilbildet til sjømannProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Linda_25

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sylvester

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje