Profilbildet til ValeriaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til TommybProfilbildet til veilchenProfilbildet til Androx0Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BluwProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til BergenoProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Biparoppland
Profilbildet til BiparProfilbildet til plusSProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TorolavProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sverre89Profilbildet til **WanjaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til NinnaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til par_30Profilbildet til dogbayProfilbildet til Plu2Profilbildet til _riccovero_

Sylvester

@sylvester
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sylvester

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje