Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til bbck osloProfilbildet til LærerenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til JimBodenProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MissProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SvetikProfilbildet til ani5
Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til PussiProfilbildet til jonas93Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KiwienProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til JupiterProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Tony21Profilbildet til Kas=)Profilbildet til zethProfilbildet til !!sweetie

Sylvester

@sylvester
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sylvester

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje