Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til TingTongProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til DrulProfilbildet til ExosProfilbildet til moss73Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til CleoProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til lovebbw
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til MortenBProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til CdrypaProfilbildet til CleoProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Plu2Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til orphansProfilbildet til faith

synny

@synny92
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt synny:Disse profilene har synny besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje