Profilbildet til Geirern92Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til KristiansenProfilbildet til nina1992Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MatteStProfilbildet til AlexsProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Osl38Profilbildet til BecksProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til jarlemannProfilbildet til SpindelProfilbildet til miss76Profilbildet til Staale
Profilbildet til Alexander44Profilbildet til poopITboyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Thea92Profilbildet til ChrisCProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SjtProfilbildet til hawe35Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Osl38

synny

@synny92
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt synny:Disse profilene har synny besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje