Profilbildet til orphansProfilbildet til slaviProfilbildet til BergenoProfilbildet til SussProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til westpar76Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til mann oslProfilbildet til IronheartProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til m52aProfilbildet til ani5
Profilbildet til NyssaProfilbildet til chipProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til HommeProfilbildet til par3427Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ZizouProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til LookmeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til 33

synny

@synny92
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt synny:Disse profilene har synny besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje