Profilbildet til JontassProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til NinnaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til RuienProfilbildet til kastrdProfilbildet til MM77Profilbildet til ToremannProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til CindyCDProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SvetikProfilbildet til bwillyProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til frodes_tr.heim
Profilbildet til ManimalProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til angelica96Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Lez 40Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til latex66Profilbildet til SKubrickProfilbildet til nattroseProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til JupiterProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BjoernProfilbildet til sluggern

synny

@synny92
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt synny:Disse profilene har synny besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje