Profilbildet til InnlandetProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til maritaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ShineProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til buskerudProfilbildet til Vigdis
Profilbildet til NordlandProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til shinY_Profilbildet til OdinProfilbildet til sola50Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til StrazoProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TheReaderProfilbildet til RuienProfilbildet til IngunnProfilbildet til Grom87Profilbildet til Zuurie2

Tabbe

@tabbe
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tabbe:Disse profilene har Tabbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje