Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til TheMissProfilbildet til CindyCDProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sverre89Profilbildet til AlesioProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til EspenProfilbildet til apeeassProfilbildet til AzathothProfilbildet til Vildeee
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ZaxProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MolliProfilbildet til ThomasassProfilbildet til pytagorasProfilbildet til leandroProfilbildet til pitt76Profilbildet til Tony21Profilbildet til temptationProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til NymfoWetBi

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje