Profilbildet til BiparProfilbildet til IngegardProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til par3427Profilbildet til SiljeProfilbildet til PussiProfilbildet til ShineProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Passivg19Profilbildet til MaykieProfilbildet til BottomProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til YongProfilbildet til lauralove
Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til someboyProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til kajabiProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til nafa

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje