Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til LamatryneProfilbildet til SpindelProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SoffiProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til julieProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til hank95Profilbildet til northkickProfilbildet til KimmernProfilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til LathamsProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til IngunnProfilbildet til julieProfilbildet til SherylProfilbildet til dia***Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til VigdisProfilbildet til SimProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til par_30

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje