Profilbildet til julieProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LizzyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Grom87Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ElyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SwededarterProfilbildet til XjanneProfilbildet til LissaProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til tronderpar91
Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til brollProfilbildet til SvantepriProfilbildet til bakerProfilbildet til TearyProfilbildet til stor pungProfilbildet til TingTongProfilbildet til Telemann88Profilbildet til RockDudeProfilbildet til VildeeeProfilbildet til RomeoProfilbildet til windel999Profilbildet til HelgelandsGubbe

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje