Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til -MissV-Profilbildet til BrumProfilbildet til zethProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til DjeimiProfilbildet til MeeowProfilbildet til johnrunProfilbildet til CalaDorProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til JosepProfilbildet til toro60Profilbildet til KWGProfilbildet til OsloKnut
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til naitsProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KWGProfilbildet til sportfuckProfilbildet til BillProfilbildet til MusashiProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Bimann43Profilbildet til InnlandetProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Andersen89Profilbildet til ChristineTranse

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje