Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LookmeProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til RuienProfilbildet til BottomProfilbildet til buskerudProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til losamantesProfilbildet til Kas=)Profilbildet til treff hedmark
Profilbildet til bergen89Profilbildet til m52aProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SakoProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Kas=)Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til sexypar85Profilbildet til johnrunProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til spruksProfilbildet til hotfishProfilbildet til Cdrypa

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje