Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Tobben28Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til nattroseProfilbildet til pompelProfilbildet til TingTongProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til godsg1Profilbildet til shado33Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til talkman
Profilbildet til talkmanProfilbildet til northkickProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Floppa1Profilbildet til line tvProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til mrtoreProfilbildet til pellepoleProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til StavangerProfilbildet til MatteStProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til RosjerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til DonGris

sørlandssønn

@tafsen
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sørlandssønn:Disse profilene har sørlandssønn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje