Profilbildet til skurk3Profilbildet til TabbeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MusashiProfilbildet til SammiProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til knny88Profilbildet til Plu2Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SportoguyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JaNuSProfilbildet til SylvesterProfilbildet til AlesioProfilbildet til mann osl
Profilbildet til m52aProfilbildet til trisvikProfilbildet til hawe35Profilbildet til Matiine123Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til sisunorProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Lez 40Profilbildet til shado33Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BottomProfilbildet til lauraloveProfilbildet til KineticMan75

takemegirls

@takemegirls
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt takemegirls:Disse profilene har takemegirls besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje