Profilbildet til sølProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til gameroslProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til JupiterProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til layllanielsProfilbildet til sluggernProfilbildet til BabyWProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Kristiansen
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LatexfunProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til MatteStProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SadominatorProfilbildet til DavinciProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Difference___Profilbildet til AndroidProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AfroManProfilbildet til SiljeProfilbildet til BabyWProfilbildet til JiJi

takemegirls

@takemegirls
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt takemegirls:Disse profilene har takemegirls besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje