Profilbildet til Grom87Profilbildet til RonnProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til mizzyProfilbildet til Huldra89Profilbildet til MikeProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til BittenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KongenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til bergen89Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til RogermadsProfilbildet til LarsnProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til AlexsProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SjtProfilbildet til sluggernProfilbildet til KvastenProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til kinky667Profilbildet til Nic94Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til KAAR!!S

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje