Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til .tvliseProfilbildet til spruksProfilbildet til BBW28Profilbildet til slaviProfilbildet til AnMy99Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Anne72Profilbildet til Oslo27Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Royalfit
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til solaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mr.XProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til norseman9Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Jan46Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til slaviProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til two-playfulProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Arconada

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje