Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til joniProfilbildet til MarwinProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til norseman9Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LåtteProfilbildet til Trh1980Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til AvalonProfilbildet til silverProfilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til SwededarterProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til golfbearProfilbildet til maritaProfilbildet til SimProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Handyman31Profilbildet til .LisetvProfilbildet til bbck osloProfilbildet til SigvegalProfilbildet til xantippeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til silverProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Phenrik

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje