Profilbildet til KimmernProfilbildet til godsg1Profilbildet til mrtoreProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til stuve92Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MusashiProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Alexander
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til just myselfProfilbildet til InnlandetProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BittenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Andersen89Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til KosMusProfilbildet til slavi

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje