Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til stuve92Profilbildet til DrulProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MolliProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Siba44Profilbildet til SvetikProfilbildet til naitsProfilbildet til XjanneProfilbildet til ninatv
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til harepusenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til OlavsenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Cd28Profilbildet til someboyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Slave g23Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til virtuveProfilbildet til TearyProfilbildet til MrVold

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje