Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til EscobarProfilbildet til Dotto81Profilbildet til NordlandProfilbildet til TigerProfilbildet til ArousalProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JM28Profilbildet til latex66Profilbildet til carogirlProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til poopITboy
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til stuve92Profilbildet til El DiabloProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Handyman40Profilbildet til SoffiProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til PSYllonProfilbildet til dia***Profilbildet til harepusenProfilbildet til monique tvProfilbildet til HexaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Fineline

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje