Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til søker sexProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til EscobarProfilbildet til NannaProfilbildet til MeeowProfilbildet til OlavsenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til JupiterProfilbildet til DjeimiProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til moss73Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til BittenProfilbildet til windel999Profilbildet til ThomasassProfilbildet til trisvikProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SjtProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Golden Brown Oslo

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje