Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til HardRockProfilbildet til Hemne72Profilbildet til northkickProfilbildet til naitsProfilbildet til poffenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til CleoProfilbildet til jan50Profilbildet til chipProfilbildet til carogirlProfilbildet til Roger84Profilbildet til puppemarianne
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Trappani89Profilbildet til kajabiProfilbildet til shivaProfilbildet til nord88Profilbildet til CulprateProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til bunnyProfilbildet til ZeroProfilbildet til Geirern92Profilbildet til mrroyalProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til carogirl

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje