Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MedusaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til sverre89Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til davidandreProfilbildet til KatherineProfilbildet til NåProfilbildet til ElyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til søker sexProfilbildet til AndroidProfilbildet til Par på camProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SuzProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Per SProfilbildet til gameroslProfilbildet til mrroyalProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til ToremannProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Exodia

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje