Profilbildet til pvcloveProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til xtrProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Kas=)Profilbildet til kmfantProfilbildet til shinY_Profilbildet til SupermannProfilbildet til agderProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til KWGProfilbildet til skurk3Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Haakon92Profilbildet til jonas93Profilbildet til jeanettekProfilbildet til engenanjaProfilbildet til MolliProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TheReaderProfilbildet til RuienProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ChivasProfilbildet til Davinci

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje