Profilbildet til SiljeProfilbildet til nattroseProfilbildet til DrulProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Torill1979Profilbildet til wille455
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til hgsd1Profilbildet til komigje69Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ElyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til solaProfilbildet til colargolProfilbildet til latino123Profilbildet til Angel84Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Modesty56

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje