Profilbildet til BrumProfilbildet til MortenBProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til MikeProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SiljeProfilbildet til love one anotherProfilbildet til badboy1986Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Per SProfilbildet til troendern93Profilbildet til Zizou
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til ToyenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til NylongummiProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SvetikProfilbildet til Man30303Profilbildet til xtrProfilbildet til fadedProfilbildet til BBW28Profilbildet til Nic94Profilbildet til Telemann88Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til jan50Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Njord

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje