Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til komigje69Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til jente2011Profilbildet til AfroManProfilbildet til StaaleProfilbildet til ExosProfilbildet til SKubrickProfilbildet til .tvliseProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BergenoProfilbildet til afrikarProfilbildet til BarbieMarielle
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til miss76Profilbildet til Singel49Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til NeonProfilbildet til dia***Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Skeva91Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Sir John

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje