Profilbildet til BiparProfilbildet til maritaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Osl38Profilbildet til agderProfilbildet til RubberkingProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til halloisProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Leto78Profilbildet til StaaleProfilbildet til m52aProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Toremann
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til simonaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til KvinnenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til ArousalProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til bby123Profilbildet til sweettortureProfilbildet til freezinProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til KinkyBiJente

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje