Profilbildet til agderProfilbildet til Crazy92Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til jannis25Profilbildet til BotanicalProfilbildet til wille455Profilbildet til SoffiProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ArousalProfilbildet til SnæxProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Lars80Profilbildet til Bitten
Profilbildet til windel999Profilbildet til TearyProfilbildet til bby123Profilbildet til knutbrgProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KaisaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til AngelManProfilbildet til Reisende40Profilbildet til testomanProfilbildet til ExodiaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til EmmelieKK

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje