Profilbildet til RantazticProfilbildet til lovebbwProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til NannaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til CharlesProfilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til jonas93Profilbildet til slaviProfilbildet til AlexanderProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til DionysusProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til bunnyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SupermannProfilbildet til RantazticProfilbildet til Dark Angel

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

talkman

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje