Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til pvcloveProfilbildet til hgsd1Profilbildet til kajabiProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til bakerProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til swedmanProfilbildet til Plu2Profilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Angel84Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til 2KosProfilbildet til charlotee23Profilbildet til KennethR88Profilbildet til dewill77Profilbildet til LissaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til broll

talkman

@talkman
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt talkman:Disse profilene har talkman besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

talkman

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje