Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ToyenProfilbildet til Fresia4Profilbildet til DionysusProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Toralf_89
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til KongenProfilbildet til akane21Profilbildet til ninatvProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SvantepriProfilbildet til HommeProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til dogbayProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Leto78Profilbildet til JontassProfilbildet til Nanna

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje