Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til nada000Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til knutbrgProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til geddimannProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Kate WProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Strazo
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til coolchic101Profilbildet til SadominatorProfilbildet til godsg1Profilbildet til BjoernProfilbildet til afrikarProfilbildet til sølProfilbildet til MidasProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Angel84Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ThomasassProfilbildet til mizzy

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje