Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til halloisProfilbildet til fadedProfilbildet til ToyenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til TeonilleProfilbildet til line tvProfilbildet til jonas93Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til MariusProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til PlatinumProfilbildet til LenemorProfilbildet til AndyrjProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Exodia
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BittenProfilbildet til maritaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til VildeeeProfilbildet til krsflortProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til northkickProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sjømannProfilbildet til LonelyWoman

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje