Profilbildet til zethProfilbildet til NettstedetProfilbildet til RonnProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AndroidProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til LatexfunProfilbildet til MizzyProfilbildet til MeeowProfilbildet til plusSProfilbildet til AngelManProfilbildet til ingoladProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Nå
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AzathothProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til jeanettekProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til synnyProfilbildet til KvastenProfilbildet til IngunnProfilbildet til Thomasass

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje