Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til afrikarProfilbildet til slaviProfilbildet til PlatinumProfilbildet til FinelineProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til cat68Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til poopITboyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Solros72
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til stuve92Profilbildet til SussProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til trisvikProfilbildet til Fresia4Profilbildet til pompelProfilbildet til BottomProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til BjoernProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til .tvlise

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje