Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til RuienProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til gameroslProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Singel49Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Flekka18Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til northkickProfilbildet til MrbigProfilbildet til wannaBgood
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Tine cdProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til hotnoProfilbildet til Dotto81Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til zethProfilbildet til hank95Profilbildet til NannaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ElyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Ingegard

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje