Profilbildet til HazeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til silverProfilbildet til julieProfilbildet til Ramp78Profilbildet til jarlemannProfilbildet til IronheartProfilbildet til AngelManProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SKubrickProfilbildet til -MissV-Profilbildet til godsg1Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til EscobarProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til h_frodeProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til NannaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til runAProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Just4youProfilbildet til buskerudProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Ready4fun

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje