Profilbildet til love one anotherProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til mizzyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til testomanProfilbildet til Donatello21Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til m52aProfilbildet til Grom87Profilbildet til El DiabloProfilbildet til SarlimeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til par_30Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Mandal37Profilbildet til vickycd
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til No StringsProfilbildet til NinnaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til kinky667Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Cd28Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til nada000Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til RockDudeProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til HoneyMoney

TallDarkHandsome

@talldarkhandsome
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt TallDarkHandsome:Disse profilene har TallDarkHandsome besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje