Profilbildet til blaithinProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sjømannProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til HommeProfilbildet til trisvikProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NylongummiProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til AlekProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til bunnyProfilbildet til ReidarProfilbildet til MortenB
Profilbildet til carogirlProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til PussiProfilbildet til JupiterProfilbildet til RonnProfilbildet til MrbigProfilbildet til VildeeeProfilbildet til davidandreProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til FreshnessProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BadboyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til bby123Profilbildet til freaky2Profilbildet til vfold50Mvil

Tanja609(CD/TV)

@tanja609
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tanja609(CD/TV):Disse profilene har Tanja609(CD/TV) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje