Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BistvgProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til hawe35Profilbildet til KjellarProfilbildet til sanjaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til LenemorProfilbildet til RixnProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til poffenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til På_søk
Profilbildet til DorransProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til jens41Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til 2KosProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Difference___Profilbildet til someboyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til m52aProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til faded

Tanja609(CD/TV)

@tanja609
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Tanja609(CD/TV):Disse profilene har Tanja609(CD/TV) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje